ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ВИДАТКІВ СОЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ (Світ фінансів, 2017)
Булавинець В. М. Теоретичні засади видатків соціального призначення з місцевих бюджетів. З’ясовано економічну сутність, роль та принципи формування видатків місцевих бюджетів на соціальні цілі; доповнено класифікацію видатків місцевих бюджетів соціального призначення за різними ознаками; подано зміст і структуру механізму здійснення соціальних видатків місцевих бюджетів. Bulavynets V. Theoretical basis of local budgets charges of social appointment. Еconomic essence, role and principles of local budgets charges forming on social aims is found; classification of local budgets charges of social appointment by different criteria is complemented; content and structure of the mechanism of realization the social charges of local budgets are given.