ОЦІНЮВАННЯ РИЗИКІВ ІНВЕСТУВАННЯ ПРИ РЕСТРУКТУРИЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ (Світ фінансів, 2017)
Бідюк П. І., Омельченко О. С. Оцінювання ризиків інвестування при реструктуризації підприємств. Розглянуто проблему інвестування при реструктуризації промислових підприємств. Запропоновано нечітку модель оцінювання інвестиційних проектів за показником чистої сучасної цінності інвестицій. Розроблено нечіткий метод оцінювання ризику неефективності проекту. Побудовано нечітку модель оцінювання ефективності нейтралізації. Bidyuk P., Omel’cenro O. The evaluation of the risk of investment in industrial restructuring. The problem of investment in industrial restructuring is considered. A fuzzy model of evaluation of investment projects in terms of pure present value of investments is proposed. A fuzzy method of evaluation of the risk of the project inefficiency is developed. A fuzzy model of evaluation of risks neutralization efficiency is built.