КОРПОРАТИВНІ КОНФЛІКТИ: МЕХАНІЗМ ЗАХИСТУ ІНТЕРЕСІВ ВЛАСНИКІВ НА ОСНОВІ ТЕОРІЇ МЕТА-ІНТЕРЕСІВ (Світ фінансів, 2017)
Кужелєв М. О. Корпоративні конфлікти: механізм захисту інтересів власників на основі теорії мета-інтересів. Розглянуто економічну природу корпоративних конфліктів. Проаналізовано види конфліктів, що виникають між суб’єктами корпоративних відносин, і запропоновано механізм їх вирішення на основі теорії мета-інтересів. Kuzhelev M. The corporate conflicts: the mechanism of protection based on meta-theory of interest. The economic nature of corporate conflicts is considered. The types of conflicts that arise between the subjects of corporate relations is analysed. The mechanism to resolve them based on meta-theory of interest is proposed.