ОЦІНКА МЕТОДІВ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВИМИ РЕСУРСАМИ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я (Світ фінансів, 2017)
Лободіна З. М. Оцінка методів управління фінансовими ресурсами закладів охорони здоров’я. Охарактеризовано та проаналізовано вітчизняну практику управління фінансовими ресурсами закладів охорони здоров’я. Виявлено основні проблеми формування та використання фінансових ресурсів медичних установ, обґрунтовано доцільність та можливі шляхи їх вирішення. Lobodina Z. Estimation of methods of fi nancial resources management of health care facilities. National practice of fi nancial resources management of health care facilities is characterized and analysed. The basic problems of forming and use of fi nancial resources of medical establishments are founded out. Expedience and the ways of decision of problems of fi nancial resources management are defi ned.