БЮДЖЕТНІ ПРІОРИТЕТИ В УМОВАХ РИНКОВИХ ТА ДЕМОКРАТИЧНИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ (Світ фінансів, 2017)
Дем'янюк А. В. Бюджетні пріоритети в умовах ринкових та демократичних трансформацій. Розглянуто теоретичні засади суспільного вибору, як важливого елементу визначення бюджетних пріоритетів в умовах демократії. Проаналізовано вітчизняні реалії формування бюджетних пріоритетів в умовах ринкових та демократичних трансформацій. Demyanyuk A. Determine budget priorities in terms of market and democratic transformations. The theoretical basis of public choice, as an important element of the definition of budget priorities in terms of democracy is considered. The domestic realities of budget priorities in terms of market and democratic transformations are analysed.