РЕФОРМОВАНА СПРОЩЕНА СИСТЕМА ОПОДАТКУВАННЯ СУБ’ЄКТІВ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА В УКРАЇНІ (Світ фінансів, 2017)
Квасовський О. Р. Реформована спрощена система оподаткування суб’єктів малого підприємництва в Україні. Критично проаналізовано правові норми, які істотно модифікували спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва в Україні. Виокремлено позитивні нововведення у Податковому кодексі щодо порядку справляння єдиного податку.  Kvasovskyy O. Positive and problem aspects of the reformed simplified system of small businesses taxation in Ukraine. The legal norms are analysed which essentially modified the simplified system of taxation, accounting and reporting of small businesses in Ukraine. The positive innovations of the Tax Code concerning procedure to the single tax collecting are determined.