СВІТОВИЙ ДОСВІД ЗАСТОСУВАННЯ ІНСТРУМЕНТІВ МОНЕТАРНОЇ ПОЛІТИКИ У ЗГЛАДЖУВАННІ ЦИКЛІЧНИХ КОЛИВАНЬ (Світ фінансів, 2017)
Савченко К. В. Світовий досвід застосування інструментів монетарної політики у згладжуванні циклічних коливань. Систематизовано теоретичні положення використання інструментів монетарної політики у стабілізаційному регулюванні економічних процесів. Здійснено аналіз використання інструментарію для стабілізації циклічних коливань. Досліджено світовий досвід щодо використання інструментів монетарної політики. Savchenko K. The world experience of implementation of monetary policy tools for cyclical fluctuations stabilization. The theoretical principles of monetary policy tools in regulating the stabilization of economic processes are systematized. The using of tools for stabilization of cyclical fluctuations is analysed. The world experience of using the monetary policy tools is investigated.