ТЕОРЕТИКО-ПРАГМАТИЧНІ АСПЕКТИ ВИЗНАЧЕННЯ СУТНОСТІ СТРАХОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ (Світ фінансів, 2017)
Налукова Н. І. Теоретико-прагматичні аспекти визначення сутності страхового менеджменту. Узагальнено існуючі підходи до визначення понять “страхування”, “страхова послуга” та “страховий менеджмент”. Визначено їхні специфічні особливості, з’ясовано сутнісний взаємозв’язок між ними. Запропоновано авторське розуміння терміна “страховий менеджмент”. Nalykova N. Theoretical and practical approaches to the insurance management essence. Existing approaches to the definitions of insurance, insurance services and insurance management are generalized. The specific features are determined and the essential relationship between them are found out. The author comprehension of insurance management is offered.