ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ФІНАНСОВОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ (Світ фінансів, 2017)
Кириленко О. П., Горин В. П. Перспективи розвитку фінансової системи України. 19–20 квітня 2012 року в Тернопільському національному економічному університеті в рамках підготовки до 50-річчя вищого навчального закладу відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція “Перспективи розвитку фінансової системи України”. Мета проведення конференції – розвиток сучасної фінансової науки, розробка рекомендацій з удосконалення теорії та практики функціонування фінансових відносин в умовах ринкових перетворень; створення можливостей для вітчизняних науковців фінансового профілю поділитися власним досвідом і науковими здобутками, сформулювати вектори розвитку фінансової системи на перспективу