ВПЛИВ ДЕРЖАВНИХ ВИДАТКІВ НА РОЗВИТОК ОСВІТНЬОЇ СФЕРИ: ВІТЧИЗНЯНІ РЕАЛІЇ ТА СВІТОВИЙ ДОСВІД (Світ фінансів, 2017)
Стоян В. І., Худа Х. І. Вплив державних видатків на розвиток освітньої сфери: вітчизняні реалії та світовий досвід. Проаналізовано стан і динаміку видатків державного бюджету на освіту та їх вплив на розвиток освітньої сфери. Визначено перспективні напрямки вдосконалення процесу фінансування системи освіти в Україні на основі використання зарубіжного досвіду. Stoyan V., Khuda Kh. Influence of the government spending on the educational sphere development: domestic realities and world experience. The state and dynamics of charges of the state budget is analysed and their influence on the development of educational sphere. It is certain the perspective direction of perfection the process of financing of the education system in Ukraine on the basis of foreign experience.