ФІНАНСОВІ ТА МОРАЛЬНІ АСПЕКТИ РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ СОЦІАЛЬНИХ ПІЛЬГ В УКРАЇНІ (Світ фінансів, 2017)
Баранник Л. Б. Фінансові та моральні аспекти реформування системи соціальних пільг в Україні. Проаналізовано стан системи соціальних пільг населення, обґрунтовано необхідність її реформування з фінансової та морально-етичної точок зору. Акцентовано на необхідності монетизації пільг у сфері громадського транспорту. Barannyk L. Financial and moral aspects of social benefits reform in Ukraine. The financial and moral aspects of the reforming of social systems benefits are considered. The special accent spares to the monetization of the privileges in transport.