РОЗВИТОК СИСТЕМИ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ В УКРАЇНІ ТА ЇЇ ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ (Світ фінансів, 2017)
Длугопольський О. В., Чекаловська Г. З. Розвиток системи вищих навчальних закладів в Україні та її фінансове забезпечення. Розглянуто проблеми розвитку вищої освіти. Проведено аналіз динаміки кількості студентів. Досліджено основні тенденції фінансування вищої освіти в Україні та запропоновано низку заходів щодо стабілізації галузі. Dluhopolskiy O., Chekalovska H. The development of the system of higher educational establishment in Ukraine andits financial providing. The problems of development of higher education are considered. The dynamics of number of students is analysed. The basic tendencies of financing of higher education in Ukraine are investigated and some measures to stabilize the industry are proposed.