МЕТОДИКА ОЦІНКИ БІДНОСТІ В УКРАЇНІ ТА ПРОБЛЕМИ ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЇЇ ПОДОЛАННЯ (Світ фінансів, 2017)
Білоус І. І. Методика оцінки бідності в Україні та проблеми фінансового забезпечення її подолання. Охарактеризовано основні підходи та критерії визначення межі бідності. Наведено основні показники бідності в Україні за останні роки. Визначено джерела фінансового забезпечення подолання бідності населення в Україні. Bilous I. Method of estimation of poverty in Ukraine and problems of financial support to overcome. The basic approaches and criteria for determining the poverty line are characterized. Basic indicators of poverty in Ukraine in recent years are offered. The sources of financial support to overcome poverty in Ukraine are defined.