АНТРОПОЛОГІЗМ ДИВЕРГЕНЦІЇ ТЕОРІЇ ПРЕФЕРЕНЦІЙНОГО ОПОДАТКУВАННЯ (Світ фінансів, 2017)
Крисоватий А. І. Антропологізм дивергенції теорії преференційного оподаткування. Проаналізована ретроспектива преференційного оподаткування, визначено основні проблеми преференційного оподаткування і шляхи їх подолання в Україні. Досліджено світові та європейські орієнтири преференційного оподаткування. Krysovatyj A. Antropologism of divergence of preferential taxation theory. The retrospective of preferential taxation is analysed. The main problems of preferential taxation in Ukraine are determined. The ways of solving problems are suggested. The world and European vectors preferential taxation are investigated.