ПРАГМАТИЗМ ДІЯЛЬНОСТІ МИТНИХ ОРГАНІВ ЩОДО ПРОТИДІЇ ПОРУШЕННЮ МИТНИХ ПРАВИЛ (Світ фінансів, 2017)
Янусь І. М. Прагматизм діяльності митних органів щодо протидії порушенню митних правил. Проведено аналіз ефективності і результативності діяльності органів Державної митної служби України щодо протидії порушенню митних правил. Обґрунтовано висновки та пропозиції, стосовно удосконалення й оптимізації роботи митних органів у боротьбі з порушеннями митних правил. Janus’ I. Pragmatism of the customs body to counter violations of customs rules. The effectiveness and efficiency of the activities of the State Customs Service of Ukraine against violation of customs rules are analysed. The conclusions and proposals are grounded concerning improvement and optimization of the customs authorities in the fight against customs violations.