ФІНАНСОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ (Світ фінансів, 2017)
Дмитрів В. І. Фінансове регулювання інноваційного розвитку економіки України. Проаналізовано поняття “фінансове регулювання”, визначено основні проблеми інноваційного розвитку економіки і шляхи їх подолання в Україні. Досліджено структурні елементи фінансового механізму. Dmytriv V. Financial regulation of innovative development economy of Ukraine. The concept “financial regulation” is analysed. Basic problems of innovative development of economy and ways of solution in Ukraine are determined. Structural elements of financial mechanism are investigated.