УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ ЯК ГАРАНТІЯ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ (Світ фінансів, 2017)
Ткаченко Н. В. Управління персоналом страхової компанії як гарантія фінансової стійкості. Запропоновано основні підходи до формування стратегії управління персоналом страхової компанії. Узагальнено характерні риси різних типів корпоративної культури страховиків та визначено основні етапи процесу планування управління персоналом. Tkachenko N. Management of insurance company as a guarantee of financial success. Basic approaches to the strategy of management of insurance company’s personnel are offered. Specific features of different types of corporate culture of insurers are summarized and basic stages of planning the management of company’s personnel are defined.