ПОДОЛАННЯ ФІСКАЛЬНИХ ДИСБАЛАНСІВ У СИСТЕМІ АНТИКРИЗОВОЇ ПОЛІТИКИ ДЕРЖАВИ (Світ фінансів, 2017)
Желюк Т. Л. Подолання фіскальних дисбалансів у системі антикризової політики держави. Демарковано напрями використання фіскального інструментарію в системі забезпечення збалансованого розвитку національної економіки. Виокремлено та проаналізовано причини горизонтальних, вертикальних і структурних фіскальних дисбалансів та запропоновано підходи до їх нівелювання. Zheljuk T. Removal of fiscal imbalance in the anti-crisis policy of the state. The areas of use of fiscal instruments are demarcated in the system to ensure balanced development of the national economy. The causes of horizontal, vertical and structural fiscal imbalances are singled out and analysed; the approaches to their leveling are suggested.