ОЦІНКА РИЗИКІВ КРЕДИТНО-ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ КОМЕРЦІЙНИХ БАНКІВ (Світ фінансів, 2017)
Луців Б. Л., Заславська О. І. Оцінка ризиків кредитно-інвестиційної діяльності комерційних банків. Проаналізовано ризики кредитно-інвестиційної діяльності вітчизняних банків. Розглянуто основні види інвестиційних ризиків банківської діяльності. Lutsiv B., Zaslavska O. Estimation of risks of the credit and investment activities of commercial banks. The credit risks of the credit and investment activities of domestic banks are analyses. The main types of investment banking risks are examined.