ОЦІНКА ФІСКАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ (Світ фінансів, 2017)
Мартинюк В. П., Баранецька О. В. Оцінка фіскальної безпеки України. Проаналізовано динаміку основних індикаторів фіскальної безпеки України у докризовий та посткризовий періоди. Проведено інтегральну оцінку рівня фіскальної безпеки України за допомогою ітераційного методу. Martynjuk V., Baranetska O. The assessment of fiscal security of Ukraine. The dynamics of the basic indicators of fiscal security of Ukraine are analysed in pre-crisis and post-crisis periods. Integrated assessment of fi scal security is offered through iterative method.