ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРІОРИТЕТІВ БЮДЖЕТНОЇ СТРАТЕГІЇ В УМОВАХ ЕКОНОМІЧНИХ РЕФОРМ В УКРАЇНІ (Світ фінансів, 2017)
Жаліло Я. А. Особливості формування та реалізації пріоритетів бюджетної стратегії в умовах економічних реформ в Україні. Визначено особливості вибору пріоритетів та інструментів бюджетної політики в Україні у післякризовий період. Зроблено висновок про необхідність проактивної бюджетної політики. Надано рекомендації щодо її здійснення як складової стратегії структурної корекції національної економіки. Zhalilo Ja. Specifi c features of budget strategy priorities creation and realization in the conditions of economic reforms. The specific features of budget policy priorities and instruments choice in post-crisis period are determined. The necessity of a proactive budget policy is concluded. The recommendations on its realization as a part of structural corrections strategy are presented.