АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ РЕОРГАНІЗАЦІЇ ПОДАТКОВОЇ ТА МИТНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ (Світ фінансів, 2017)
Тучак Т. В. Актуальні питання реорганізації податкової та митної служби України. Розглянуто основні етапи створення Міністерства доходів та зборів України. Проаналізовано нормативно-правову базу реорганізації податкової та митної служб. Досліджено світовий досвід консолідації фіскальних служб. Tuchak T. Current issues in the creation of the ministry of income and charges.The basic steps of creating the ministry of income and fees are considered. The regulatory framework of reorganization tax and customs services is analysed. The world experience of fiscal consolidation services is investigated.