ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ РЕСУРСНОЇ ПОЛІТИКИ БАНКУ (Світ фінансів, 2017)
Коваль С. Л. Теоретичні та практичні аспекти ресурсної політики банку. Розглянуто теоретичні основи ресурсної політики банку. Здійснено аналіз ресурсної політики ПАТ КБ “Приватбанк”. Запропоновано заходи, спрямовані на удосконалення ресурсної політики вітчизняних банків. Koval S. Theoretical and practical aspects of resource policy of bank. The theoretical foundations of resource policy of bank are examined. The resource policy of “Privatbank” is analysed. The measures are suggested at improving resource policy of domestic banks.