ЗАЛУЧЕННЯ ПРИВАТНИХ ІНВЕСТИЦІЙ У ГАЛУЗЬ ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ (Світ фінансів, 2017)
Кириленко О. П., Перевознюк В. В. Залучення приватних інвестицій у галузь водопостачання та водовідведення. Охарактеризовано способи організації публічно-приватного партнерства та виокремлено їх переваги і недоліки з метою пошуку оптимальних варіантів фінансування підприємств водопостачання та водовідведення за рахунок коштів приватного інвестора. Kyrylenko O., Perevoznjuk V. Attraction private means to watersupply and waterdrain sphere. Ways of private partnership organization are characterised and their advantages and demerits are distinguished with the purpose of search the optimal versions to financial of watersupply and waterdrain enterprises at the expense of private means.