КРИТЕРІАЛЬНІ ПІДХОДИ ВІДБОРУ РЕГІОНІВ ДЛЯ ДЕРЖАВНИХ ІНВЕСТИЦІЙ В ІНФРАСТРУКТУРУ РОЗВИТКУ МАЛИХ ПІДПРИЄМСТВ В УКРАЇНІ (Світ фінансів, 2017)
Квасниця В. О. Критеріальні підходи відбору регіонів для державних інвестицій в інфраструктуру розвитку малих підприємств в Україні. Обґрунтовано науково-методичні засади конкурсного відбору регіонів для державних інвестицій в інфраструктуру розвитку малих підприємств. Запропоновано алгоритм розподілу фінансових ресурсів на підтримку малих підприємств. Охарактеризовано основні етапи раціонального розподілу потенційних вкладень держави. Kvasnytsja O. Criterion approaches to selection of regions for public investments in the infrastructure of development small enterprises in Ukraine.  Scientific and methodical principles to selection of regions are grounded for public investments in the infrastructure of development small enterprises. The algorithm of allocation of financial resources is offered in support small enterprises. The basic stages of rational distribution of patential investments of the state are described.