ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ КАЗНАЧЕЙСЬКОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ (Світ фінансів, 2017)
Русін В. М. Переваги та недоліки казначейського обслуговування місцевих бюджетів. Розглянуто особливості казначейської системи обслуговування місцевих бюджетів в Україні. Проаналізовано переваги та недоліки казначейської системи обслуговування місцевих бюджетів. Запропоновано шляхи подальшого вдосконалення вітчизняної системи касового обслуговування місцевих бюджетів. Rusin V. Advantages and lacks of treasury maintenance local budgets. The features of the treasury system of maintenance of local budgets are considered in Ukraine. Advantages and lacks of the treasury system of maintenance of local budgets are analysed. The ways of further perfection of the home system of cash maintenance of local budgets are offered.