СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ФОРМУВАННЯ ВАРТОСТІ СТРАХОВОГО ЗАХИСТУ ЗА ПРОГРАМОЮ “АВТО-КАСКО” (Світ фінансів, 2017)
Ткаченко Н. В. Сучасні тенденції формування вартості страхового захисту за програмою «авто-КАСКО». Виявлено чинники, які впливають на величину страхового тарифу за страховим продуктом “авто-КАСКО” та сформовано перелік основних вихідних положень, на які повинен звертати увагу страхувальник при придбанні відповідного страхового захисту. Tkachenko  N. Modern trends in forming price of “auto-CASCO” insurance protection program. The factors that affect the value of the insurance rate for the insurance product “auto insurance” are identifi ed and generated a list of basic assumptions on which the policyholder must pay attention to when purchasing appropriate insurance coverage.