ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ПОЗИЧЕНИМ КАПІТАЛОМ ПІДПРИЄМСТВА (Світ фінансів, 2017)
Булавинець О. В. Теоретичні аспекти оцінювання ефективності управління позиченим капіталом підприємства. Розкрито сутність поняття “ефективність” і запропоновано власне трактування дефініції “ефективність управління позиченим капіталом підприємства”. Розроблено алгоритм оцінювання ефективності використання позиченого капіталу підприємства. Bulavynets O. Theoretical aspects to the evaluation of the effectiveness of management borrowed capital.The essence of the concept of “efficiency” are showed and own interpretation of the definition “efficiency of enterprise borrowed capital” are offered. The algorithm of performance evaluation of using enterprise borrowed capital are made.