ФОРМУВАННЯ ДОХОДІВ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ В УКРАЇНІ (Світ фінансів, 2017)
Лопушняк Г. С., Лободіна З. М.,  Скибиляк С. І. Формування доходів місцевих бюджетів в Україні. Розглянуто теоретичні засади та правове регулювання формування доходів місцевих бюджетів. Проаналізовано діючу практику та виявлено основні проблеми планування і виконання місцевих бюджетів за доходами. Окреслено основні орієнтири зміцнення дохідної частини місцевих бюджетів в Україні. Lopushnjak H., Lobodina Z., Skybyljak S. Formation of local budgets in Ukraine.Theoretical basis and regulation of the formation of local budgets are considered. The current practice is analysed and the main problems of planning and execution of local budgets revenues are identified. Basic guidelines to strengthen revenues of local budgets in Ukraine are outlined.