РОЗВИТОК МЕТОДІВ КОЛЕКТИВНОГО ФІНАНСУВАННЯ ЯК ФАКТОР СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД (Світ фінансів, 2017)
Петрушенко Ю. М. Розвиток методів колективного фінансування як фактор соціально-економічного розвитку територіальних громад. Досліджено вплив еволюції методів фінансування на соціально-економічний розвиток територіальних громад. На основі отриманих результатів розроблені пропозиції щодо використання територіальними громадами сучасних інструментів колективного фінансування. Petrushenko Yu. Development of methods for collective funding as a factor of social and economic community development. The impact of the evolution of financing methods on social and economic community development is investigated. The proposals to local communities concerning the usage of modern tools of collective financing are made based on the research results.