ДЕРЖАВНЕ ПЕНСІЙНЕ СТРАХУВАННЯ В УМОВАХ РЕФОРМУВАННЯ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПРІОРИТЕТИ РОЗВИТКУ (Світ фінансів, 2017)
Шаманська Н. В. Державне пенсійне страхування в умовах реформування: сучасний стан і пріоритети розвитку. Висвітлено теоретичні аспекти державного пенсійного страхування. Розглянуто основні умови стабільного розвитку системи пенсійного страхування в Україні. Виявлено проблемні аспекти реалізації державного пенсійного страхування та окреслено основні напрями його удосконалення в умовах реформування пенсійної системи. Shamanska N. State pension insurance in the conditions of reformation: modern conditions and development priorities. The theoretical aspects of state pension insurance are showed. In the research the peculiarities of pragmatics and problematics of state pension insurance realization at regional level are determined. Key directions of pension insurance improvement in the conditions of pension system reformation are analysed.