ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД ТА ВІТЧИЗНЯНІ ПЕРСПЕКТИВИ ОПОДАТКУВАННЯ КОСМЕТИЧНИХ ОПЕРАЦІЙ (Світ фінансів, 2017)
Письменний В. В. Зарубіжний досвід та вітчизняні перспективи оподаткування косметичних операцій. Вивчено різні підходи до оподаткування косметичних операцій. Обґрунтовано доцільність впровадження за кордоном податку на косметичні операції. Визначено можливості використання в Україні зарубіжного досвіду такого оподаткування. Pysmennyy V. Foreign experience and home perspectives of tax by cosmetic surgery. Different approaches to tax on cosmetic surgery. The expediency of introducing abroad the tax on surgery cosmetic is proved. The possibilities of using in Ukraine foreign experience of taxation are determined.