ІНФОРМАЦІЙНА ВЗАЄМОДІЯ ДЕРЖАВНИХ ОРГАНІВ У СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНИМИ ФІНАНСАМИ (Світ фінансів, 2017)
Вітер М. Б.,  Сендзюк М. А., Тищенко О. В. Інформаційна взаємодія державних органів у системі управління державними фінансами. Здійснено аналіз процесу інформаційної взаємодії державних органів у системі управління державними фінансами. Визначено та систематизовано види такої взаємодії, проаналізовано проблеми, що виникають при горизонтальній та вертикальній взаємодії органів управління державними фінансами та запропоновано шляхи удосконалення різних видів взаємодії. Viter M., Sendzjuk M., Tyshchenko O. State authorities’ information interaction in the system of state finances management. The article presents research of the state authorities’ information interaction process in the system of state finances management. The types of such interaction are determined and systemized, problems that encountered in the horizontal and vertical interaction of public finance management are analyzed and ways of improving the different types of interactions are proposed.