ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ РОЗВИТКУ РЕГІОНІВ (Світ фінансів, 2017)
Ткачук І. Г., Щур Р. І. Фінансове забезпечення інвестиційних проектів розвитку регіонів. Розглянуто проблеми фінансового забезпечення нульових інвестиційних проектів. Виокремлено джерела фінансування та алгоритм фінансування нульових інвестиційних проектів. Розроблено структурно-логічну схему фінансового забезпечення державно-приватного партнерства в інвестиційній сфері. Tkachuk I., Roman Shchur R. Financial providing of investment projects with regional development. The problems with financial providing of zero investment projects are considered. Sources and algorithm of financial of zero investment projects are distinguished. The structural and logical system of financial providing of state private partnership is worked out in investment sphere.