СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ВАЛЮТНОГО РИНКУ УКРАЇНИ (Світ фінансів, 2017)
Леськів О. М.,  Галіцейська Ю. М. Сучасні тенденції розвитку валютного ринку України. Проаналізовано сучасні тенденції валютного ринку України, розглянуто причини курсових коливань та дестабілізації, запропоновано заходи, які сприятимуть подальшому стабільному розвитку валютного ринку країни. Leskiv O., Halitseyska Ju. The modern state of Ukrainian currency market. The modern trends of Ukrainian currency market are analysed; the reasons of fluctuations of exchange rates and destabilization of currency market are examined; the measures which will contribute to the further stable development of currency market of the country are suggested.