ПРОБЛЕМИ ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІННОВАЦІЙ (Світ фінансів, 2017)
Лебідь О. В. Проблеми фінансового забезпечення інновацій. Проаналізовано теоретично-методичні проблеми фінансування банківських інновацій. Узагальнено підходи до визначення понять “фінансування” та “фінансове забезпечення інновацій”. На основі критичного аналізу існуючих розробок сформовано систему фінансового забезпечення впровадження інновацій банку, показано взаємозв’язки її ключових елементів. Lebid O. Problems of banking financing innovations and technologies financing.  Theoretical and methodological problems of bank financing innovations are analysed. Approaches to definitions of “funding” and “financial support of innovations” are generalized. The financial security system of banking innovations is formed based on a critical analysis of existing development and the relationship of its key elements are shown.