СУЧАСНИЙ СТАН ПРОБЛЕМНИХ АКТИВІВ У БАНКІВСЬКІЙ СИСТЕМІ УКРАЇНИ (Світ фінансів, 2017)
Болгар Т. М. Сучасний стан проблемних активів у бінківській системі України. Проаналізовано динаміку обсягів наданих кредитів та простроченої заборгованості за кредитами у 2007–2013 рр. Обґрунтовано прямий зв’язок між величиною проблемного портфеля та фінансовим результатом діяльності банківської установи. Досліджено проблеми та визначено причини, що впливають на обсяги простроченої заборгованості банків України. Bolgar T. The modern state of problem assets in the banking system of Ukraine. The dynamics of given loans and outstundiry debt after credits 2007–2012 is analysed. The direct relation between the size of the problem portfolio and financial activity of the banking institution is grounded. The problems and the causes that affect the volume of overdue indebtedness of banks in Ukraine are investigated.