ВПЛИВ ФІНАНСОВОГО СТАНУ НАФТОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ НА ЇХ РИНКОВУ ВАРТІСТЬ (Світ фінансів, 2017)
Заворотній Р. І. Вплив фінансового стану нафтопереробних підприємств України на їх ринкову вартість. Проаналізовано зв’язок між динамікою фінансового стану підприємства та щорічними обсягами його грошової доданої вартості з використанням трьох дискримінантних моделей оцінки фінансового стану вітчизняних нафтопереробних підприємств. Досліджено вплив фактичного і ринкового розмірів середньозваженої вартості капіталу підприємства на обсяги його грошової доданої вартості. Zavorotniy R. Influence of a financial position of the oil refineries on their value. Connection between dynamics of a financial position of the enterprise and annual volumes of its cash value is analysed. Using of three various discriminant models, which define a financial position of the Ukrainian oil refineries. Influence of the actual and market sizes of the weighted average cost of corporate capital is investigated on the sum of cash value added.