БЮДЖЕТ І БЮДЖЕТНА ПОЛІТИКА ДЕРЖАВИ (Світ фінансів, 2017)
Стоян В. І. Бюджет і бюджетна політика держави. Розглянуто бюджет як складне і багатогранне суспільне явище на сучасному етапі розвитку держави. Значну увагу зосереджено на питаннях бюджетної політики як важливого інструмента впливу суб’єкта розподільчих відносин на об’єкт розподілу для досягнення конкретних цілей стабілізації та розвитку народногосподарського комплексу. Stoyan V.  Budget  and Budget  Policy.   A budget as difficult and many-sided public phenomenon on the modern stage of development of the state was considered. Considerable attention was concentrated on the questions of fiscal policy as an important instrument of influencing of subject of distributive relations on the object of distributing for achievement concrete purposes of stabilization and development of complex pertaining to national economy.