СУЧАСНИЙ СТАН ТА ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СФЕРИ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ В УКРАЇНІ (Світ фінансів, 2017)
Бескид Й. М. Сучасний стан та фінансове забезпечення соціальних послуг в У країні. Розглянуто концепцію розвитку сфери соціальних послуг та її стан в умовах трансформаційної економіки. Запроваджено нові джерела фінансування на нормативній основі систем освіти й охорони здоров’я. BESKYD Yo. The Contemporary Condition of  Social Services in Ukraine, and their Financial  Maintenance. The concept of development granting of social services, and its condition in conditions transformation of economy is considered. The new sources of financing on a normative basis of system education and public health services are offered.