БІЗНЕС-ІНКУБАТОРИ В СИСТЕМІ ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА (Світ фінансів, 2017)
Микитюк О. П. Бізнес інкубатори в системі фінансової підтримки малого підприємництва. Розкрито суть бізнес-інкубатора як елемента системи фінансової підтримки малого підприємництва, розглянуто основні напрямки його діяльності. Mykytuk O. Business-incubators in the system of small enterprise sponsorship. The article openes the essence of the business - incubators as element of financial supporting system of small business, consideress the basic directions of its activity