СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ КОРУПЦІЇ В УКРАЇНІ (Світ фінансів, 2017)
Фрадинський О. А. Соціально-економічні аспекти корупції в Україні. Висвітлено проблеми розвитку корупційних відносин вУкраїні. Досліджено питання передумов виникнення корупції та основних форм її прояву. Fradynskij O. Social and economic aspects of corruption in Ukraine. This article is devoted to questions of development of corruptions relations of Ukraine. Principal causes of its occurrence and the form of display are characterized.