ФОРМУВАННЯ МІНІМАЛЬНИХ РЕГУЛЯТИВНИХ ВИМОГ ДОКАПІТАЛУ ВІТЧИЗНЯНИХ БАНКІВ (Світ фінансів, 2017)
Кірєєва К. О. Формування мінімальних регулятивних вимог до капіталу вітчизняних банків. Розкрито передумови і причини запровадження мінімальних регулятивних вимог до капіталу вітчизняних банків. Проаналізовано і систематизовано основні етапи у формуванні вітчизняної політики регулювання капіталу комерційних банків, з’ясовано її вплив на макроекономічний розвиток України. Kireeva C. Forming of minimum regulation requirements to the capital of domestic banks.  Pre-conditions and reasons of introduction of minimum regoulyativnih requirements are exposed to the capital of domestic banks. It is analysed and basic stages are systematized in forming of domestic policy of adjusting of capital of commercial banks, its influence is found out on macroeconomic development of Ukraine.