ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ШЛЯХОМ ЗАСТОСУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ФІНАНСОВОГО ІНЖИНІРИНГУ (Світ фінансів, 2017)
Сохацька О. М., Пробоїв О. А. Вирішення проблем корпоративного управління шляхом застосування технологій фінансового інжинірингу. Висвітлено проблеми корпоративного управління в Україні. Проаналізовано структуру та ефективність використання акціонерного капіталу. Обрунтовано доцільність застосування технологій фінансового інжинірингу для підвищення ефективності функціонування акціонерних товариств Івано-Франківської області. Sohatska O., Proboiv O. Decision of  corporate management problems by application of  technologies of  financial ingiring. Problems of corporate management in Ukraine have been investigated. The structure and effectiveness of stock capital using have been analyzed. The reasonability of technology of finance engineering using of joint-stock companies in Ivano-Frankivsk region for productivity improvement has been grounded.