НЕДЕРЖАВНІ ПЕНСІЙНІ ФОНДИ НА ФІНАНСОВОМУ РИНКУ : СВІТОВИЙ ДОСВІД ТА РЕАЛІЇ УКРАЇНИ (Світ фінансів, 2017)
Кириленко О. П., Сидорчук А. А. Недержавні пенсійні фонди на фінансовому ринку : світовий досвід та реалії України. Охарактеризовано напрями впливу недержавних пенсійних фондів на фінансовий ринок, що склались у світі та в Україні. Розкрито значення запровадження обов’язкового характеру недержавного пенсійного страхування для фінансового ринку України. Kyrylenko O., Sidorchuk A. Unstate pensions funds at the financial market : world experience and realities of Ukraine.  Directions of influencing of unstate pensions funds are described to the financial market, that was folded in the world and in Ukraine. Certainly value of introduction of obligatory character of unstate pension insurance for the financial market of Ukraine.