РЕГІОНАЛЬНИЙ ВИМІР БЮДЖЕТНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ (Світ фінансів, 2020)
(Рецензія на монографію Г. В. Возняк “Бюджетна політика розвитку регіонів України: сучасна парадигма та орієнтири подальших реформ”. “Інститут регіональних досліджень імені М. І. Долішнього НАН України”. Львів, 2016. 520 с.)