ТЕОРЕТИКО-КОНЦЕПТУАЛЬНІ ОСНОВИ ПОБУДОВИ ЕФЕКТИВНОЇ МОДЕЛІ ПОДАТКОВОЇ СИСТЕМИ (Світ фінансів, 2017)
Кравець В. Теоретико-концептуальні  основи побудови ефективної моделі податкової системи. Висвітлено теоретичні підходи до розкриття економічної природи податку. Особливу увагу акцентовано на принципах оподаткування та концептуальних засадах формування ефективної податкової системи. Kravets V. Theoretical-conceptual bases of construction of effective model of the tax system. Theoretical approaches are reflected to opening of economic nature of tax. The special attention is accented on principles of taxation and conceptual bases of forming of the effective tax system.