ПСЕВДОІПОТЕЧНІ ПРОГРАМИ ЖИТЛОВОГО КРЕДИТУВАННЯ В УКРАЇНІ (Світ фінансів, 2017)
Савич В. І. Псевдоіпотечні програми житлового кредитування в Україні. Проаналізовано програми іпотечного житлового кредитування на основі бюджетної підтримки. Savych V. Pseudomortgage programs of the mortgage housing crediting in Ukraine. The programs of mortgage housing credit that settle on the budget support are analized in article.