АКТУАЛЬНІ АСПЕКТИ ПОДАТКОВОГО ПРОГНОЗУВАННЯ ТА ПЛАНУВАННЯ В УКРАЇНІ (Світ фінансів, 2017)
Кізима А. Я. Актуальні аспекти податкового прогнозування та планування в Україн. Визначено негативні моменти податкового прогнозування тапланування. Охарактеризовано основні чинники, які впливають на стан виконання плану податкових надходжень і окреслено напрямки вдосконалення процессу податкового планування та прогнозування в ринкових умовах господарювання. Kizyma A. Actual aspects of tax forecasting and planning in Ukraine. Certainly negative moments of tax prognostication and planning. Basic factors which influence on the state of implementation of plan of taxes receipts and outlined directions of perfection of process of the tax planning and prognostication in the markets conditions of menage are described.