АНАЛІТИЧНА ЗАПИСКА (Світ фінансів, 2021)
про основні результати роботи Міжнародного симпозіуму“Архітектоніка фіскальної науки та дивергенція митно-податковихінститутів”, організованого кафедрою податків та фіскальноїполітики Західноукраїнського національного університету